Presentatie weekend juni 2018

HET TWEEDE PRESENTATIE WEEKEND IS GEPLAND

1,2,3 JUNI IN PODIUM ‘T BEEST IN GOES

Kosten per presentatie € 3,–
Weekendkaart € 6,– (geldig op vrijdag, zaterdag en zondag)

vrijdag 1 juni
19.00 Vervolg 9+ Middelburg (Roos)
Ga naar je kamer!
Ouders. De ene is te streng, de ander is te soft. Van de ene mag je alles, van de ander mag je niks. De ene is bezorgd, de ander laat je los. Om gek van t worden. Ouders. En de kinderen zijn de dupe. Zij zouden het heel anders aanpakken.

20.00 Basis 9+ Middelburg (Roos)
Losgeld
Een inbraakgolf teistert de stad waar de koning, de koningin, de lakeien en hun snoezige prinsesje wonen. Het prinsesje wordt goed beschermd, ze mag niks, helemaal niks. Ze verveelt zich dood, ze vindt haar bestaan maar saai. Maar wat nou als er een stel boeven het paleis proberen binnen te  dringen…

 20.45 Impro Goes (Roos)
Het komt allemaal wel weer goed
Als je morgen moet presteren
Je moet spreken voor een groep
Maar je kunt de slaap niet vatten
Je denkt aan wat je morgen moet

En je bent bang dat je zal falen
Dat je het weer niet goed doet
Dan moet je toch gewoon maar denken
Het komt allemaal wel weer goed

zaterdag 2 juni
14.30 Basis Vlissingen (Sara)
Poppenspel
Er gebeuren vreemde dingen in het leven van Margot. Midden in de nacht worden er appjes gestuurd met haar telefoon zonder dat ze dat zelf doet. Ze plast ineens weer in haar bed. Haar kamer is elke dag een rotzooi, waardoor ze ruzie met haar moeder krijgt.
Wie zou hier achter zitten? Misschien zijn de poppen in je kamer wel helemaal niet zo onschuldig als dat ze er uit zien. 

 15.30 Vervolg 9+ Vlissingen (Sara)
I kill you
Er is iets aan de hand in Café De Foodkiller. Na een brand in Café Het Paard dat vliegt, lopen er ineens verdachte figuren rond. Barvrouw Marie wil het liefs haar tent sluiten, maar er moeten eerst nog zaken afgehandeld worden. 

16.30 Zierikzee (Jora)
Een geestig verhaal
Bestaan geesten? Spoken? Kinderen geloven van wel. Ouders willen en hopen van niet. Moeilijk hoor als je dan geest bent van beroep. Misschien beter ander werk te vinden. Maar kan dat eigenlijk wel?

19.00 Ambitie (Joyce)
Whodunnit?
Een trein dendert door een kille winternacht. Aan boord verschillende treinreizigers, waarvan er eentje spoedig ijskoud blijkt te zijn. Detective Poirot vraagt zich af: wie deed het?

De Ambitie inspireerde zich op murdermysterie queen Agatha Christie. En speelt dit stuk, alsof hun leven ervan afhangt. 

20.00 Duinart (Joyce)
We could be heroes
Soms gaat alles perfect! En vaak ook niet zo. Dan zou het fijn zijn, als een redder in nood je kwam helpen. Maar meestal moet je gewoon je eigen held zijn om een perfect dag te krijgen. De Duinart spelers brainstormden over alles wat met helden te maken heeft en laten het publiek hun heldhaftige hersenspinsels zien. 

zondag 3 juni
13.30 impro Middelburg 1 (Renske)
The Big Apple
Toen God de mens schiep, kwam hij waarschijnlijk net uit bed. Hij moet nog een beetje slaperig geweest zijn, want een wakkere God schept toch geen wezen wiens hart schuin in zijn lichaam zit,
En die een darm heeft die blind is? En die sterfelijkheid… is die grappig of serieus bedoeld? De mens is een mislukte aap! Hij is het enige dier dat zijn geslacht verbergt.
Maar toen God de mens schiep, was hij ook teder. Hij bedacht… de vrouw.
Naar een tekst van Daphne de Bruin.

14.30 vervolg 9+ Goes (Elleke)
Maskerade
Verstopt en verscholen. Laten zien wat je wil en zien wat je denkt. Maar klopt dat wel? En hoe fijn is dat eigenlijk? Kunnen ze ook echt zichzelf laten zien? Groep 9+ vervolg ging op onderzoek in beweging en laten zich daarbij (niet) zien.

15.30 impro Middelburg 2 (Renske)
Ode aan de liefde
O
de liefde
Grappige, schurende improvisatiescènes die één ding met elkaar gemeen hebben: ze gaan stuk voor stuk over de liefde.
De liefde die bijt, de liefde die vlamt en je tot wanhoop drijft, de liefde die je soms gewoonweg met je bek vol tanden laat staan.

 16.30 Basis 9+ Goes (Elleke)
In the game
School is saai. De meeste leerlingen van groep 8 hebben er geen zin meer in. Tot de meester er wat op verzint……