Presentatie weekend januari 2019

HET EERSTE PRESENTATIEWEEKEND IS GEPLAND

18,19,20 JANUARI 2019 IN PODIUM ‘T BEEST IN GOES

Kosten per presentatie € 3,–
Weekendkaart € 6,– (geldig op vrijdag, zaterdag en zondag)

RESERVEREN VANAF HALF DECEMBER 2018

VRIJDAG 18 januari
19.00 improjaar Middelburg Marieke
THE GAME.
Je wordt wakker en alles om je heen gaat mis. Lijkt gepland om jou tegen te werken. Als nietsontziende ghosthunters gaan deze jongeren op zoek naar enge types, en griezelige momenten. Waar lig jij ‘s nachts wakker van??

 19.45 ambitie (volwassenen) Middelburg Josien
ONMOGELIJKE LIEFDES
over romantische liefde
over moederliefde
over houden van jezelf
over verboden liefde
over mannen en over vrouwen
over prinsen en over prinsessen
hij houdt van je
hij houdt niet van je

20.30 Vervolg 12 Middelburg Marieke
LEUGENTJE OM BESTWIL…
Moet kunnen toch? Alles lijkt goed te gaan maar dan moet je ineens de leugen nog eens herhalen en ‘t van kwaad tot erger gaat. Tot je liegt dat je barst. En ander nepnieuws.

 ZATERDAG 19 JANUARI
13.30 Basis Zierikzee Anne
DIEP IN HET BOS
Diep in het bos woont een groep griezelige heksen. Zij wonen daar al jaren samen. Ieder met een eigen speciaal talent. Maar op een dag dreigt hun eigen vertrouwde plek in het bos te verdwijnen. Hoe zullen de heksen dit gaan oplossen? En wat gebeurt er met de groep als ze ineens allemaal een kant moeten kiezen.

14.30 Basis Vlissingen Elleke
GEEN TIJD
Het is niet altijd makkelijk om een heks te zijn. Om altijd de beste ingrediënten voor toverdranken te bemachtigen, te zorgen dat je onzichtbaar en onvindbaar bent voor de gewone mensen, je bezemsteel in de perfecte staat te houden, geen toverspreuken en recepten te vergeten, jonge heksjes op te voeden en alles te leren en dat alles volgens de regels en wetten zoals die beschreven staan in het handboek van de moderne heks van Priscilla Uilenteen. De jonge heksjes krijgen er genoeg van en verzinnen een plan.

15.30 impro Goes Joyce
ANGSTZWEET
Spoken, het donker, clowns, het bos, pestkoppen, honden, vreemde mensen op straat… Waar ben jij bang voor? En waarom? Deze presentatie is niet voor bangerikken! Of juist wel: want we zijn natuurlijk allemaal wel bang voor iets…

 16.30 prod Middelburg Jasper
ROBIN HOOD
De legende van 800 jaar geleden eindelijk terug op het toneel! Nu nog relevanter dan ooit en het biedt u de kans om zich aan te sluiten bij de enige echte Merry Man. Kom kijken en sluit u aan bij de bende van Robin Hood. Stop met achterover leunen en voel u thuis in Sherwood Forest. Hier kunt u Robin Hood zien, maar u kunt ook Robin Hood ZIJN. Verander de wereld, begin bij jezelf. 

 17.30 vervolg 12 Goes Joyce
OPSTANDELINGEN
Wij zijn boos! Wij hebben er genoeg van! Wij komen in opstand! De revolutie is hier! En alles moet anders! Neem je oordoppen maar mee, want alles waar deze spelers boos over zijn brullen ze uit… 

 19.00 Basis Goes Roos
DE BOZE KONINGIN
De Boze Koningin uit Sneeuwwitje is het zat. Altijd maar boos en gemeen zijn en altijd maar weer ruzie maken met haar spiegel.
Maar wat nou als je je eigen rol mag kiezen. Welk sprookjesfiguur zou je dan willen zijn? De Boze Koningin mag kiezen. Wordt het de goede fee uit Doornroosje? De wolf uit roodkapje? De heks uit Hans en Grietje? Of is de rol van Assepoester iets voor haar?

19.45 productie Vlissingen Marcos
C ZAR
(een bewerking van het stuk Julius Caesar van Shakespeare)
Rome
De mooiste stad op aarde.
Deze stad heeft van alles wat.
Zoek niet verder, hier gebeurt het.
Deze straten zijn ons decor.
Wij vertellen het verhaal van C-zar.
Die op het punt staat de macht te grijpen in Rome.
Of toch niet?

20.30 talentenjaar Middelburg Sara
IK WAS HET NIET
Volkomen uit de hand gelopen wraak actie door middelbare scholier op het Hartman Lyceum. Leraar opgesloten in de kelder van de middelbare school. Hij werd wakker in zijn onderbroek met het woord loser op zijn voorhoofd.Na een dag is hij net op tijd gevonden door de congierge, waarom het alarm niet is af gegaan is een grote vraag.
12 verdachten zwijgen tot nu toe als het graf. De grote vraag is. Wie heeft het gedaan.  

ZONDAG 20 JANUARI
12.30 basis Middelburg Sara
OEPS
Tegen de verkeerde hoi zeggen terwijl je dacht dat het je moeder was. In de poep stappen. Vallen voor een groep mense en uit je broek scheuren. We maken het allemaal mee en we vinden het allemaal genant. Maar het kan nog veel erger. Wat nou als blunder na blunder komt en het nooit meer stopt. 

13.30 productie Goes Roos
LANG LEVE DE KONINGIN
(bewerking van het gelijknamige boek)
Dit verhaal gaat over Sara. Sara is heel slecht op school, ze vindt leren niet leuk. Ze wil veel liever leuke dingen doen. Sara woont alleen met haar moeder, ze weet niet wie haar vader is. Maar dan ontmoet ze de schaakkoningin, zou zij haar kunnen helpen om haar vader te vinden?

 14.30 Vervolg Goes Roos
IK BEN NIET BANG
Iedereen is wel eens bang. Bang voor het donker. Bank voor de nacht. Bang om alleen te zijn. Bang voor spinnen. In het donker lijkt alles enger. Dan lijkt de jas aan de kapstok ineens op een enge heks. 

15.30 vervolg Sara Middelburg
WIE HET LAATST LIEGT LIEGT HET BEST
Lieg jij wel eens? Nee?
Wees eens eerlijk. We liegen allemaal toch wel eens..
We maken een verhaal mooier of verzinnen een leugentje om best wil.
En is dat dan slecht of is dat juist goed? Wanneer gaat een leugen te ver?

 16.30 Vervolg Vlissingen Marcos
LAURA’S ONTDEKKING
Laura is een meisje van 10, bijna 11. Ze vindt bijna alles saai.Op school zijn vindt ze saai. Vrij zijn van school vindt ze ook saai. Er is maar één ding waar ze echt van kan genieten: het lezen van de Harry Potter boeken.Tijdens het lezen van die boeken heeft ze een ontdekking gedaan. Ze is er ook een, een heks . Als ze elf wordt krijgt ze een brief waarin staat dat ze naar  Zweinstein mag.

 17.30 impro Vlissingen Jonathan
DE RODE DRAAD.
Achter alles zit wel een verhaal.
Soms wat langdradig. Met wat dooie puntjes en knopen. Die hakken de spelers dus door. Gaat ‘t niet van uw tijd af, staat u snel weer buiten prima geregeld allemaal.