Extra lessen

Presentatieweekenden

Twee keer per jaar zijn er presentatieweekends. Zij vinden plaats in ’t Spiegeltheater in Middelburg. De eerste periode wordt in februari afgesloten. Alle basisgroepen en vervolggroepen komen naar Middelburg en laten in een kort optreden zien wat ze in de lessen hebben geleerd.

De productiegroepen laten alvast een voorproefje zien van hun voorstelling.

De stemgroep

Ontdek je stem en merk hoe leuk ’t is om samen te zingen! We hebben gemerkt tijdens de lessen van de jeugdtheaterschool dat er veel kinderen zijn die erg van zingen houden. Of die het leuk spannend vinden en er graag meer mee willen oefenen. Voor die mensen is er de stemgroep!

De stemgroep richt zich op veel zingen ( want zingen is leuk)
samen zingen ( daar leer je zoveel van)
meerstemmig zingen (mooi!)
zangtechniek (omdat je anders niet beter wordt)
presentatie (want we houden tenslotte van optreden voor publiek)

We werken 10 x anderhalf uur en werken naar een paar optredens toe MET een echte muzikant. Ook bij presentatieweekenden kan de stemgroep van zich laten horen.
De stemgroep zal in principe op woensdagavond in Goes aan de slag gaan. De kosten zijn 95 euro. De stemgroep zal eind februari 2015 starten!
Dus voel je t kriebelen en wil je jouw stem ook laten horen? Geef je op!
Dat kan via mcmarie@live.nl
(zet in de mail je naam, adres en geboortedatum)
Natuurlijk kunnen ook de stemgroepleden van vorig seizoen weer meedoen!!!

De talentengroep

Leerlingen die een certificaat hebben behaald en toch niet willen stoppen met toneelspelen kunnen auditie doen voor de talentengroep. Deze groep werkt aan een productie. De repetities zijn om de week in het weekend. De voorstelling wordt een aantal keren opgevoerd. We zoeken naar plekken in en buiten de provincie.