Premiere weekend en Presentatie weekend 2019

HET TWEEDE PRESENTATIEWEEKEND
24,25,26 MEI 2019 IN PODIUM ‘T BEEST IN GOES

Kosten per presentatie € 3,–
Weekendkaart € 6,– (geldig op vrijdag, zaterdag en zondag)

RESERVEREN VANAF HALF APRIL 2019

VRIJDAG 24 MEI

19.00 basis 9 Middelburg JONATHAN
BEVLEKT
Een enorme ramp treft een anders zo rustig dorpje Bravenburg.
Emotie en spanning in deze extreem samengevatte minimusical.
De spelers gaan door waar Joop van den Ende al lang gestopt was.
Al lang.

19.45 ambitie (volwassenen) Middelburg JORA
GOED GEK!
Wat maakt je tot een held? Of zit de held in ons allen? Kijken we toe bij rampen, of is elke tegenslag een nieuwe uitdaging? En wie is die held achter de held? Kortom, scenes over het goede of gekke in de mens. De 9 spelers van de Ambitie hebben deze heldendaad zelf bedacht.

20.30 impro Vlissingen JONATHAN
ZWEVEND RECHT
Johan heeft een duidelijk hoorbare scheet gelaten in de lift van het Astmacentrum te Oosterveen en staat voor deze daad terecht. De advocaat zal zijn uiterste best doen om u, de jury, te overtuigen van zijn onschuld.

ZATERDAG 25 mei

13.30 impro Goes DANIEL
PSSST!
Voor het eerst zit deze jongeren vriendengroep een weekend in een vakantiehuisje.Niets dan gezelligheid, zo lijkt het… maar wie beter kijkt en luistert leert de persoonlijke geheimen van de jongeren kennen tijdens dit weekendje weg.
Een presentatie vol geheimen, ontboezemingen, roddels en intriges.

14.30 Basis Vlissingen DANIEL
ALLE WOLVEN VERZAMELEN!
Er klinkt wolvengehuil in het Sprookjesbos.
Alle wolven uit de welbekende sprookjes verzamelen zich op een open plek in het bos om steun te zoeken bij elkaar en te klagen over hun lot als eeuwige slechterik. Voor de wolven is het is tijd om de drie biggen, Roodkapje, de zeven geitjes en Peter voor eens en altijd terug te pakken! Wolvenpowerrrrr! Of zouden de andere sprookjesfiguren de wolven zoals altijd toch weer te goed af zijn?

15.30 Basis Goes ANNE
WEET JE ‘T NOG?
De brugpiepers duiken terug in de tijd om nog eens aan het spannende kamp van groep acht te denken. Weet je t nog? Het kamp van groep acht? In het donkere bos?

16.30 vervolg 12 Goes DANIEL
MACHT
In deze presentatie hebben dertien jongeren het over macht.Over de macht van de koning! De macht van de leraar (leraren zijn dictators!)Over een oudere broer die denkt dat ie meer mag alleen omdat ie ouder is
Als ik de macht zou hebben zou ik er sowieso misbruik van maken
Een presentatie vol docenten, dictators, koningen, koningen, ouders en al die andere die de macht in handen lijken te hebben.

17.30 vervolg 9 Goes ROOS
HET FEEST VAN DE KONING
De koning houdt niet zo van koninklijk zijn. Hij houdt van scheten en boeren laten. Hij houdt van dansen met het volk. En het liefst zou hij iedere dag verkleed zijn en een andere rol spelen. Hij geeft een feest. Een feest waarbij iedereen verkleed moet komen. Iedereen komt verkleed, maar er zijn ook twee verklede boeven, met een geheim plan.

20.00 talentenjaar Middelburg SARA
16.55 UUR
Volkomen uit de hand gelopen wraak actie door middelbare scholier op het Hartman Lyceum. Leraar opgesloten in de kelder van de middelbare school. Hij werd wakker in zijn onderbroek met het woord loser op zijn voorhoofd. Na een dag is hij net op tijd gevonden door de concierge, waarom het alarm niet is af gegaan is een grote vraag.
12 verdachten zwijgen tot nu toe als het graf. De grote vraag is. Wie heeft het gedaan.

ZONDAG 26 MEI


12.30 Basis Zierikzee ANNE
DE GEMEENSTE VAN 2019.
De meest vreemde maar vooral gemene figuren strijden om de titel “de gemeenste van 2019”. Het zal een vurige strijd worden waarbij niet altijd even eerlijk wordt gespeeld. De spanning is te snijden want iedereen is gekomen om te winnen. Maar wie zal de titel in de wacht slepen?

 13.30 Vervolg 9 Vlissingen DANIEL
TECHNIZIE
Spotlight uit, werklicht aan. Voor de technici van ’t Beest is het tijd om de troep van de vorige acteursgroep op te ruimen, het licht te stellen en te soundchecken.
Wie zorgt er voor dat die actreutels in de spotlights kunnen staan? Wij!
Dan ontdekken ze het publiek en kunnen ze het niet laten zelf ook de show te stelen.
Een presentatie over zij die achter de schermen staan maar inde spotlight willen…

14.30 Vervolg 12 Middelburg ROOS
EN ZE LEEFDEN NOG LANG EN ONGELUKKIG
Het leven is geen sprookje. Lang en gelukkig bestaat niet. Er zijn geen prinsen op witte paarden. Sprookjesfiguren zouden het niet overleven in de echte wereld. In een wereld waar magie niet bestaat. Of schijnt achter donkere wolken toch de zon?

15.30 vervolg 9 Middelburg MARCOS
WE HEBBEN EEN PROBLEEM
Het stormt!
En dat niet alleen
Er valt van alles naar benee
Hier, een, twee
Plastic flessen, benzine
Onderdelen van een machine,
De lucht is vuurrood
Onze aarde bloedt dood.
Wat nu?
Is er nog tijd?

16.30 improjaar Middelburg ROOS
AWKWARD
Kei hard op je bek gaan. Een shirtje waar het kaartje nog aan hangt aan hebben. Met twee volle tassen naar de kassa lopen en geen saldo hebben. Een scheet laten in het openbaar. De slappe lach krijgen op een begrafenis. Allemaal gênant. En vooral als iedereen het er over heeft.