Presentatie weekend

Het presentatie weekend van de Jeugdtheaterschool Zeeland staat weer voor de deur! Op 19, 20 en 21 Januari laten de leerlingen zien wat ze afgelopen weken hebben geleerd en gemaakt. We trappen het weekend af met Alice in Wonderland gespeeld door de topklas uit Middelburg. Ga mee met Alice naar een wereld van wonderen. Er woont onder meer een pratende rups, een gekke hoedenmaker en een koningin die hoofden afhakt. Kom jij kijken wie er nog meer in wonderland woont?

De leerlingen van de productiegroep uit Vlissingen hebben zich ook beziggehouden met wonderen. Wat nou als magie echt bestaat? Een voorstelling waarin speciale kinderen misschien wel écht speciale kinderen zijn, je ziet het in Toverschool!

Deze twee verhalen zitten vol helden en slechte-rikken, maar wat nou als je een slechterik bent die eigenlijk van bloemschikken houdt? Of misschien ben je wel een held, maar wil je juist een keer iemand op zijn gezicht slaan? De leerlingen van Basis/vervolg uit Zierikzee vinden dit een probleem. Je kan helemaal niet veranderen als iemand anders jouw verhaal schrijft. Daarom spelen zij De magie van schrijven. Wie weet lossen ze het wel op!

Dit zijn niet de enige voorstellingen die te zien zijn tijdens het presentatieweekend. Er spelen namelijk maar liefst dertien groepen hun voorstelling op het Podium van ‘t Beest in Goes! Bekijk hier wat er nog meer te zien is. Kom jij kijken?