Danicia over Theater na de Dam

 

Het was 20 april en wat was het koud!!!

Ik moest opstaan om 6 UUR …aangezien ik alles nog moest doen. Gelukkig was ik niet met het verkeerde been uit bed gestapt want ik had er zin in en ik had zin in een tripje naar Amsterdam! Ik liep het perron op samen met Lisa en we zagen aan de overkant Maas, Troy en Kirsten al staan.

Toen kwam Josien eraan en ze kwam weer aan huppelen met een vrolijk gezicht! We kregen een zak chips waarvan we er NIET mochten aankomen tot iedereen er was maar dat was een hele klus hoor, toen gingen we de trein in en we konden de dag beginnen met gieren en brullen om die gekke Josien die als een heks zwaaiend langs de trein rende. Toen we waren aangekomen en inmiddels iedereen er was hadden we het gezellig.. maar de weergoden waren volgensmij niet in de stemming want het regende pijpenstelen!!!!

 

Eindelijk na die lange treinreis konden we alle voorstukjes van andere groepen zien, super inspirerend en bijzonder was, om ook andere jongeren te zien spelen! Het was trouwens wel een gedoe (vooral voor mij en volgensmjj ook Jerom) om zo lang stil te zitten. Aan het eind van de dag was iedereen wel moe en lag de helft slapend in de trein. Er waren weer leuke momenten en weer een leuke ervaring!