Lisa over Theater na de Dam


Het is vandaag woensdag en de dag van de voorstelling komt al snel dichterbij! We begonnen de dag met het zingen van het lied ‘Geloof’ van Boudewijn de Groot. Hierbij werden we begeleid door Yolisa op de piano, die daarvoor hard had zitten ploeteren om de akkoorden te kunnen spelen! Daarna werden we verdeeld in groepjes om allemaal aan een ander soort scène te werken. Sommigen hadden al een opzet, anderen moesten helemaal zelf iets verzinnen. Deze hebben we ook aan elkaar laten zien, waarop we feedback kregen.

Na een lekkere lunch, die grotendeels door Josien verzorgd was, gingen we verder met een stuk met beweging op muziek. Daarbij moesten we heel veel rennen. Het hielp dus niet dat we het vier keer achter elkaar moesten doen. De laatste keer om geluiden op te nemen voor de podcast van Doris. 

Vervolgens hadden we de openingsscène gespeeld en herhaald voor de vrijwilligers van het Etty Hillesum Huis. Om het af te sluiten beantwoordden we nog een vraag voor Doris’ podcast. Deze luidde: kun je een voorbeeld noemen van een atoompje haat? Dat wat Etty ook beschreef in haar dagboek.

Daarmee was de dag alweer klaar. Dus ik zeg: tot morgen!